Wie zijn wij

Rotatie tampondrukmachine voor spuiten

Welkom op de website van Knoors Printing Systems & Supplies, afgekort KPSS. Wij zijn gevestigd in het Noord-Brabantse Budel, ten zuiden van Eindhoven, dichtbij de grens met België en Limburg. Hiervandaan bieden wij klanten onze producten en diensten aan. Ons bedrijf is centraal gelegen voor de gehele Benelux en voor het grensgebied met Duitsland.

Wij staan onze klanten met raad en daad bij. Meer dan 35 jaar ervaring in industriële druktechnieken staan hiervoor garant.

Exclusief voor de hele Benelux vertegenwoordigen wij Comec-Italia tampondrukmachines en digitale printers, dübi-tech foliedrukmachines en etiketteermachines. Sericom tampondruk- en zeefdrukinkten. Maar ook leveren wij alle denkbare randapparatuur en toebehoren zoals clichéplaten, tampons, stempels, zeeframen etc.

Onze kennis en ervaring willen wij graag met u delen. Zo verzorgen wij scholingen en cursussen waarbij we dieper ingaan op de voor u belangrijke zaken. Heeft u onvoldoende drukwerk om zelf te investeren? Met onze industriële drukkerij verzorgen wij ook drukwerk voor klanten.

Meedenken met de klant, persoonlijke benadering en eerlijk adviseren. Hieraan dankt KPSS haar bestaansrecht.