Drukinkt

Kleurrijke resultaten met Sericom drukinkten

Sericom drukinkt

Sericom logoDrukinkt SericomDrukinkt

Zonder drukinkt geen drukwerk. KPSS is exclusief voor de Benelux vertegenwoordiger van Sericom tampondrukinkt, zeefdrukinkt, UV drogende drukinkten en inkten voor digitale printers. Ook voor alle bijbehorende producten zoals verdunner, harder, primer, emulsie, spuitlijm etc. kunt u bij ons terecht.

Sericom drukinkten zijn altijd beschikbaar in een breed standaard kleurenpalet, maar kunnen ook in een gewenste kleur gemengd worden. Schakel KPSS in voor precies de juiste kleur drukinkt (PMS, RAL of HKS). Duurzaam, krasvast en kleurvast. Daarnaast is er voor een aantal typen ook een zogenaamde “Colormix” versie beschikbaar. Hiermee krijgt u de recepten om met een aantal standaard kleuren elke kleur te mengen die u wenst.

Er zijn verschillende typen drukinkten beschikbaar, elk geschikt voor één of meerdere specifieke materialen en toepassingen. Wilt u weten welk type drukinkt u nodig heeft voor het bedrukken van uw product, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over het meest geschikte type Sericom drukinkt voor uw product en toepassing. Hierbij behoort ook de mogelijkheid om hechtingsanalyses uit te voeren.

Wenst u meer informatie, neem dan direct contact met ons op, en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.