Industriële tampondrukkerij

Voor klanten die hun drukwerk liever uitbesteden

Tampondrukkerij

Industriële tampondrukkerij

Onze industriële tampondrukkerij bestaat uit een divers en modern machinepark. Hiermee zijn wij in staat om uw product in 1 of meerdere kleuren te bedrukken. Als een van de weinigen beschikken wij over meerdere groot formaat tampondrukmachines. Ons uitgebreide machinepark maakt KPSS flexibel: in korte tijd kunnen we kleine, maar ook grote series in eigen huis verwerken. Ook het bedrukken van prototypes en 0-series behoort tot de mogelijkheden.

De meest complexe vormen kunnen worden voorzien van een logo, keurmerk, typenummer, decoratie of andere opdruk in 1 of meerdere kleuren. Afhankelijk van de opdruk kunnen wij zelfs meer dan 5 verschillende kleuren drukken!

Vervaardiging van de clichéplaten, speciaal gemengde kleuren en de product opname mallen geschiedt in eigen huis zodat we snel en kosten gunstig kunnen leveren.

Heeft u slechts incidenteel drukwerk nodig? Gebrek aan capaciteit? Of heeft u niet de expertise in huis om zelf te gaan drukken? Kies dan voor de industriële tampondrukkerij van KPSS. Kiezen voor KPSS is kiezen voor ontzorgen.

KPSS heeft ruim 40 jaar ervaring in de industriële tampondruk. Kleine maar ook grote opdrachtgevers uit binnen- en buitenland behoren al jarenlang tot onze vaste klantenkring. Voor deze klanten bedrukken wij producten gemaakt van glas, metaal, hout, karton en zo goed als alle soorten kunststoffen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die onze industriële tampondrukkerij u te bieden heeft.