UV led printers

Verander de manier waarop uw drukt

UV led printers

Comec Digital is de exclusieve Europese importeur en leverancier van de door Engineered Printing Solutions gebouwde UV led printers. Engineered Printing Solutions is één van de bedrijfsonderdelen van XAAR, een van de grootste fabrikanten van printkoppen en overige onderdelen voor industriële UV led printers.

Onze industriële UV led printers kunnen zeer hoogwaardige afbeeldingen printen op vlakke, cilindrische of conische producten. Een UV led printer is geschikt voor industriële toepassingen en kan probleemloos op materialen als glas, metaal, hout en diverse soorten kunststof printen.

Wij leveren niet alleen standaard UV led printers, maar ook klant specifieke automatisaties met een UV led printer behoren tot ons  leveringsprogramma.

Een UV led printer kan worden ingezet om bijvoorbeeld relatie geschenken, hoesjes voor mobiele telefoons, verpakkingsmaterialen, flessen, glazen, bekers etc. te printen.

Het standaard assortiment bevat:

  • vlakbedprinters voor het printen op vlakke en/of licht bolle producten
  • rotatie UV led printers voor het printen op cilindrische en/of conische producten
  • single pass printers voor klanten die grote hoeveelheden per uur dienen te printen.

Uiteraard kunnen alle UV led printers worden voorzien van diverse randapparatuur naar de eisen van de klant. Zoals voorbehandelingsapparatuur en robots voor het automatisch toe- en afvoeren van producten.

Naast de UV led printers zelf, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor alle toebehoren zoals producthouders en inkten.

Heeft u interesse in een UV led printer? Neem dan contact met ons op. Graag horen wij van u op welk product u wenst te printen. Voor ons is belangrijk dat u doorgeeft van welk materiaal uw product gemaakt is. Er zijn namelijk diverse soorten inkt beschikbaar en wij willen kwaliteit leveren. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar de meest geschikte inkt voor op uw product.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die onze UV led printers u te bieden hebben.