Foliedruk

Foliedrukmachine

foliedruk machine Foliedruk

Bij foliedruk, ook wel bekend als hotfoil printing, wordt er door middel van warmte en druk een folie in uw product gesmolten. Het voordeel van foliedruk is dat er glanzende opdrukken, zoals zilver en goud, gerealiseerd kunnen worden. Dit glanzende effect is met bijvoorbeeld tampondruk en zeefdruk drukinkt niet zo mooi te krijgen.

KPSS is exclusief vertegenwoordiger van het gerenommeerde dübi-tech Maschinenbau AG. Deze Zwitserse machinebouwer levert al ruim 40 jaar foliedrukmachines en etiketteermachines overal ter wereld. Machines van dübi-tech kenmerken zich door hun compacte bouw, waardoor ze eenvoudig zijn te integreren in bestaande productielijnen. Wilt u uw producten offline bedrukken? Ook dat is mogelijk! Minimaal onderhoud, maximaal gebruiksgemak daar staan dübi-tech foliedrukmachines om bekend.

dübi-tech AG

Met foliedruk kunt u kiezen voor een vaste stempel. Maar ook het gebruik van een nummerator, voor het opeenvolgend nummeren van uw producten behoort tot de mogelijkheden. Foliedruk is geschikt voor vlakke en licht gevormde producten. Bij licht gevormde producten zal de stempel zo gemaakt worden dat deze dezelfde radius heeft als het product dat bedrukt wordt.

Toebehoren

Uiteraard kunt u bij KPSS ook terecht voor alle reserve onderdelen voor de dübi-tech foliedrukmachines, folies en stempels.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die foliedruk u kan bieden.