Comec Inkprint Eazy

Comec Inkprint Eazy 130 tampondrukmachine

comec eazy tampondrukmachineDe Comec Inkprint Eazy is een moderne tampondrukmachine waarbij gekozen kan worden uit 3 verschillende modellen. Alle modellen zijn als 1 of als 2 kleuren tampondrukmachine verkrijgbaar.

De Comec Inkprint Eazy 90 / 130 / 160 beschikken over de volgende inkcup afmetingen (diameter):

1 kleur2 kleuren
Comec Eazy 9090 mm70 mm
Comec Eazy 130130 mm110 mm
Comec Eazy 160160 mm130 mm

 

 

 

 

De Comec Inkprint Eazy tampondrukmachine is vervaardigd van hoogwaardige materialen. De tampondrukmachine beschikt over een geluidsarme elektro-pneumatische precisie aandrijving met microprocessor besturing.

De Comec Inkprint Eazy is geschikt voor hoogwaardige afdrukken in 1 of 2 kleuren op vlakke en bol of hol gevormde producten. Door het ontbreken van een uitgebreide besturing kan deze tampondrukmachine alleen als standalone machine gebruikt worden. Ook is helaas niet mogelijk om deze machine in een automatisatie in te bouwen.

De Comec Inkprint Eazy is een snel en eenvoudig in te stellen tampondrukmachine. Het gesloten inktsysteem met hoogwaardige ceramische rakelring zorgt voor het perfect be-inkten en afrakelen van het cliché. De in hoogte instelbare druktafel is voorzien van een kruistafel, welke in 3 richtingen (x-, y- en z-as) verstelbaar is.

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de Comec Inkprint Eazy u te bieden heeft.