Comec Inkprint KP05

Tampondrukmachine Comec Inkprint KP05De Comec Inkprint KP05 is de kleinste tampondrukmachine uit ons assortiment. En is verkrijgbaar als 1 of 2 kleuren machine. De diameter van de inkcup bedraagt 90 mm bij een 1 kleuren machine en 70 mm bij een 2 kleuren machine. Deze geheel nieuw ontworpen tampondrukmachine is vervaardigt van hoogwaardige materialen welke zijn samengevoegd tot een geavanceerd technologisch design.

Door de geïntegreerde automatische tamponreiniging (optioneel) wordt het aantal misdrukken tot een minimum beperkt. Stofdeeltjes en restanten drukinkt worden automatisch van de druktampon verwijdert.

Via het bedienpaneel kunnen diverse parameters en instellingen gewijzigd worden. Op de overzichtelijke display zijn de diverse instellingen duidelijk afleesbaar.

De Comec Inkprint KP05 tampondrukmachine is een eenvoudig bedienbare machine welke als stand alone machine inzetbaar is. Integratie in een automatische productielijn is echter ook geen enkel probleem.

Is het drukformaat van de Comec Inkprint KP05 net te klein voor u? Dan raden wij u de Comec Inkprint KP06 aan.
 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de Comec Inkprint KP05 u te bieden heeft.