Comec Inkprint KP07

Deze modern vormgegeven tampondrukmachine is een geheel nieuwe innovatie voor het horizontaal bedrukken van uw producten. De Comec Inkprint KP07 is geschikt om met verschillende inkcup en cliché afmetingen te werken.

De elektropneumatisch aangedreven Comec Inkprint KP07 is de nieuwste generatie tampondrukmachine voor integratie in complexe product automatiseringen.

De Comec Inkprint KP07 is uitermate geschikt voor het bedrukken van producten welke door hun vorm rechtop staand worden bedrukt. Door het horizontaal afgeven van het drukbeeld kan ook eenvoudig op de bodem van platliggende producten gedrukt worden.

Op eenvoudige manier kan gewisseld worden tussen een aantal formaten van inkcups en clichés. De machine kan werken met 60, 90, 130 en 160 mm inkcups en de daarbij behorende clichés.

De horizontale beweging van de druktampon kan van 45 tot 90 graden worden ingesteld.
De Comec Inkprint KP07 is standaard verkrijgbaar als een 1-kleur machine maar is optioneel ook verkrijgbaar als meer kleuren machine en zelfs als SLIDE machine voor het drukken van grote drukbeelden.

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de Comec Inkprint KP07 u te bieden heeft.