Etiketteermachines

Compacte etiketteermachines van het Zwitserse dübi-tech

dübi-tech Etiketteermachine

Achter de fabricage van diverse etiketteermachines gaat de Zwitserse machine bouwer dübi-tech AG schuil. Reeds meer dan 25 jaar worden hier etiketteermachines vervaardigd en wereldwijd verkocht.

KPSS is voor de Benelux exclusief vertegenwoordiging van de firma dübi-tech AG uit Zwitserland. Zonder uitzondering zijn wij uw aangewezen partner voor alle in de Benelux aanwezige dübi-tech etiketteermachines.

Overal waar snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van belang zijn is een dübi-tech etiketteermachine de juiste keuze. Door de compacte bouwwijze zijn dübi-tech etiketteermachines uitermate geschikt om in een automatische productielijn te integreren.

Veel producten zoals kunststof flessen, doosjes e.d. worden voorzien van een voorgedrukt etiket. dübi-tech bouwt reeds vele jaren etiketteermachines voor de industrie. Door de speciale technieken zijn de etiketten met een minimale tolerantie te plaatsen op diverse producten. Ook kan natuurlijk een combinatie gemaakt worden van etiketteren en foliedrukken. dübi-tech heeft altijd een passende oplossing.

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die dübi-tech etiketteermachines u te bieden hebben.