Foliedrukmachines

Compacte foliedrukmachines van het Zwitserse dübi-tech

Foliedrukmachine

Achter de fabricage van diverse foliedrukmachines gaat de Zwitserse machine bouwer dübi-tech AG schuil. Reeds meer dan 25 jaar worden hier foliedrukmachines vervaardigd en wereldwijd verkocht.

KPSS is voor de Benelux exclusief vertegenwoordiging van de firma dübi-tech AG uit Zwitserland. Zonder uitzondering zijn wij uw aangewezen partner voor alle in de Benelux aanwezige dübi-tech foliedrukmachines.

Overal waar snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van belang zijn is een dübi-tech foliedrukmachine de juiste keuze. Door de compacte bouwwijze zijn dübi-tech foliedrukmachines uitermate geschikt om in een automatische productielijn te integreren.

dübi-tech foliedrukmachines kunnen op alle horizontale en verticale buisfoliemachines geplaatst worden. Integratie in een andere productielijn is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Overzichtelijke mechanische opbouw van de foliedrukmachine, bestand tegen extreme invloeden, eenvoudig in de bediening en weinig onderhoud zijn de belangrijkste kenmerken van dübi-tech foliedrukmachines.

De dübi-tech foliedrukmachines bestaan in diverse uitvoeringen zodat voor elk product wel een passende foliedrukmachine te vinden is.

Met dübi-tech foliedrukmachines kunnen teksten, barcodes, coderingen en grafieken gedrukt worden. Door gebruik te maken van gegraveerde of geëtste foliedruk stempels kunnen hoogwaardige bedrukkingen met fijne lijnen en contouren gereproduceerd worden.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de dübi-tech foliedrukmachines u te bieden hebben.