Vlakbedprinters

Verander de manier waarop uw drukt

FJET XL Vlakbedprinter

Vlakbedprinters

Comec Digital is de exclusieve Europese importeur en leverancier van de door Engineered Printing Solutions gebouwde UV led vlakbedprinters. Engineered Printing Solutions is één van de bedrijfsonderdelen van XAAR, een van de grootste fabrikanten van printkoppen en overige onderdelen voor industriële UV led printers.

Onze industriële UV led vlakbedprinters kunnen zeer hoogwaardige afbeeldingen printen op vlakke producten. Een UV led vlakbedprinter is geschikt voor industriële toepassingen en kan probleemloos op materialen als glas, metaal, hout en diverse soorten kunststof printen.

Wij leveren niet alleen standaard UV led vlakbedprinters, maar ook klant specifieke automatisaties met een UV led vlakbedprinter behoren tot ons  leveringsprogramma.

Een UV led vlakbedprinter kan worden ingezet om bijvoorbeeld op relatie geschenken, hoesjes voor mobiele telefoons, verpakkingsmaterialen,  etc. te printen.

De vlakbedprinters kunnen worden aangepast met transport-, laad- en lossystemen en camerasystemen voor kwaliteitscontrole.


FJET GEN2 vlakbedprinter

FJET24 GEN2 is de tweede generatie UV led vlakbedprinter van Engineered Printing Solutions. Snel en veelzijdig, een afdrukgebied van 510 x 610 mm en afdrukken in hoge resolutie (tot 1200 dpi) op objecten tot 150 mm hoog. Op verzoek kunnen de machines ook geschikt gemaakt worden voor hogere producten. Uitgerust met 2 UV lampen voor het drogen van de inkt, kan men printen in mono- en bidirectionele modus wat de snelheid ten goede komt.

De EPS UV led vlakbedprinters maken afdrukken op hoge resolutie op uw producten op ​​een eenvoudige en snelle manier mogelijk, waardoor het concept van decoratie op een industrieel niveau wordt overgedragen. Onze printers maken gebruik met hoogwaardige drop-on-demand techniek met piëzo elektronische printkoppen.

De vlakbedprinters kunnen printen in CMYK met als extra 2 x witte inkt of bijvoorbeeld een primer voor een betere hechting van de inkt. Ook is het mogelijk om speciale lakken te gebruiken voor exclusieve effecten.

De RIP-software maakt het uploaden van bestanden, en controle over alle bewerkingen mogelijk, inclusief het afdrukken van variabele gegevens.

Kenmerken

  • De meest efficiënte en snelle vlakbedprinter in zijn categorie
  • 15-20% sneller dan het vorige model
  • Producten tot 150 mm hoogte kunnen geprint worden

FJET XL

De FJET XL vlakbedprinter is de grote broer van de FJET24 GEN2. Gekenmerkt door een groter afdrukgebied (1060 x 610 mm), heeft deze vlakbedprinter een ruim 2 maal zo groot afdrukgebied dan zijn kleinere broertje. Hiermee kunt u grotere producten van een print voorzien, of juist meer producten tegelijk laten printen. Technisch zijn deze 2 printers verder gelijk aan elkaar.

 

 

 

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die onze UV led vlakbedprinters u te bieden hebben.