Rotatie UV led printers

Verander de manier waarop uw drukt

XD-360° UV led printer

Rotatie UV led printers

De UV led roterende printers kunnen nauwkeurig en met hoge snelheid printen op cilindrische objecten (rechte wanden) en conische objecten zoals flessen, glazen, etc. met een hoge resolutie (tot 1200 dpi).

Droging van de inkten middels UV led lampen zorgt ervoor dat de opdruk direct droog is. Alle afdrukbewerkingen kunnen door middel van de RIP software worden beheerd.

Dit type printers, in tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, is specifiek ontworpen voor rotatiedruk, dus ze zijn niet alleen het resultaat van het toevoegen van een accessoire aan een vlakbedprinter. Elke parameter en elke beweging zijn specifiek ontworpen voor deze toepassing. En dit maakt het verschil.


Bottlejet

De Bottlejet UV led printer kan door middel van de verstelbare ondersteuning, zowel op cilindrische en conische oppervlakken printen. De producten zijn eenvoudig in en uit te nemen. De printer is optioneel uit te breiden met 3 Ricoh Gen4 printkoppen.

Enkele van de eigenschappen van de Bottlejet UV led printer zijn:

  • Horizontale kalibratie
  • Z-as hoogteregeling
  • Product detectie sensor

 

 

 

 

 

 


XD-360°

De meest geavanceerde technologie heeft de XD-360° tot leven gebracht, een rotatie UV led printer voor cilindrische en/of conische oppervlakken. De afdruksnelheid is afhankelijk van de grootte van de af te drukken afbeelding en de omtrek van het object, maar komt gemiddeld neer op 800 stuks per uur. Opdruk in vier kleuren + twee maal wit en eventueel transparant is mogelijk. De machine kan worden aangepast met bijvoorbeeld pick & place units, voorbehandelingsapparatuur etc.

De XD-360° UV led printer drukt volledige CMYKWW af, met optionele primer- en vernis printkoppen.

Eenvoudig laden en lossen, handmatige of automatische bediening. Robotintegratie is beschikbaar.

Product verplaatsing middels een eliptical feeder, met onafhankelijke magnetische pucks die pendelen tussen de printstations.

 

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de Bottljet en/of XD-360° rotatie UV led printer u te bieden hebben.