Tampondrukmachines

Comec Italia Factory

Meedenken met de klant, persoonlijke benadering en eerlijk adviseren. Hieraan dankt Comec-Italia haar bestaansrecht. Exclusief voor de gehele Benelux vertegenwoordigen wij Comec Inkprint tampondrukmachines.

Opgericht in 1970, is Comec-Italia een van de oudste en grootste bouwers van tampondrukmachines en tampondrukinstallaties. Ook bouwt men in eigen huis de diverse randapparaten zoals reinigingsmachines, clichébelichters, voorbehandelingsapparatuur etc. De circa 70 personeelsleden van Comec-Italia zijn dagelijks bezig met het bouwen van machines, het produceren van toebehoren zoals druktampons en het engineeren van (volledig) geautomatiseerde tampondrukinstallaties.

Comec Inkprint tampondrukmachines zijn onder te verdelen in:

U kunt bij ons terecht voor een stand alone tampondrukmachine, variërend van 1 tot 6 kleuren in diverse drukformaten. Maar ook voor een deels of volledig geautomatiseerde bedrukkingsinstallatie. Daarnaast leveren wij ook alle Comec Italia randapparatuur zoals:

Onderstaand een overzicht van alle Comec Inkprint tampondrukmachines, klik op de afbeelding van een tampondrukmachine voor meer informatie.

 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de Comec tampondrukmachines u te bieden hebben.